Komex

Veštačka trava za teniske terene

Veštačka trava za teniske terene je ispunjava sve zahteve igrača bez obzira na kom nivou se nalaze. Tereni za tenis sa veštačkom travom koje izrađujemo prema vašem zahtevu i potrebama, veoma su izdržljivi i dugotrajni.

Veštačka trava za teniske terene postala je jedan od glavnih izbora klubova budući da:

  • Teniski tereni sa veštačkom travom mogu se koristiti tokom čitave godine.
  • Ovakvi tereni imaju odličnu drenažu tako da su spremni za igru odmah nakon prestanka kiše.
  • Ne klizaju tako da igračima pružaju maksimalnu udobnost tokom meča, dobar grip za njihova stopala i konstantnu brzinu igre.
  • Poseduju odličnu apsorpciju udara što znači da štite zglobove igrača.
  • Zahtevaju minimalno održavanje tako da štede novac, a nema ni potrebe da se četkom čiste linije nakon korišćenja terena.
  • Otporni su na habanje bez obzira na intenzitet upotrebe i vremenske uslove kojima su izloženi.
  • Brzo se montiraju, drugim rečima potreban je veoma kratak vremenski period da vaš teniski teren sa veštačkom travom od zamisli postane realnost.

Kako se obavlja izrada teniskog terena sa veštačkom travom

Teniske terene sa veštačkom travom izrađujemo tačno prema vašim potrebama. Veštačka trava se proizvodi u rolnama prema zadatim merama tako da ih je lako prilagoditi dimenzijama vašeg terena bilo da se radi o malom privatnom terenu ili kompleksu koji sadrži nekoliko teniskih terena.

U zavisnosti od vaših želja možete izabrati veštačku travu za teniske terene u nekoliko boja: zelena, crvena ili plava – jednobojne ili u kombinaciji. Na ovaj način sam teren se estetski lako može uklopiti u čitav ambijent.

Posebna pogodnost kod teniskih terena sa veštačkom travom je i ta što linije postavljaju odvojeno i ne blede tokom vremena, tako da nema potrebe za farbanjem ili posebnim održavanjem. Same linije takođe dolaze u nekoliko boja: beloj, crvenoj i plavoj, tako da su uvek jasno vidljive i oštre.