Komex

Akrilne podloge su svetski najzastupljenije podloge za tenis. Najveći broj terena se gradi na ovoj podlozi i najveći broj svetskih turnira se igra na ovoj podlozi.

Zbog čega baš akrilne podloge?

Otpornost i dugotrajnost – akrilne podloge su otporne na sve vremenske uslove i na UV zračenje. Ukoliko je podloga kvalitetno odrađena tereni su upotrebljivi i više od 10 godina bez potrebe za dodatnim radovima i osvežavanjem. Mogu se koristiti u zatvorenim i otvorenim uslovima i u mnogim različitim klimatskim uslovima

Upotrebljivost – Podloga se može koristiti tokom cele godine ukoliko vremenski uslovi to dozvoljavaju. Ne zahtevaju konzervaciju tokom zime kao na primer tereni od šljake

Odskok lopte na ovoj podlozi je najprecizniji i predvidiv

Lako održavanje – podloge ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje izuzev elementarne higijene što čini troškove održavanja praktično nepostojećim.

Isplativost – Iako ove vrste podloge zahtevaju veću početnu investiciju od nekih drugih podloga, kada se uzmu u obzir troškovi održavanja i vek trajanja, ova vrsta podloge dugoročno predstavlja najbolju investiciju.

Estetika – mogućnost odabira različitih boja podloga iz širokog spektra u ponudi kako bi se teren što bolje uklopio u okolinu

Untitled design (23)

DecoColor i DecoTurf podloge spadaju u najzastupljenije teniske podloge na svetu. Navedene podloge su deo portfolija kompanije California Surfaces čiji je Komex d.o.o. generalni zastupnik za Srbiju i region.

U ovom portfoliju se nalaze podloge koje su korišćene na svim većim svetskim turnirima kao što su US Open, Australian Open, Dubai, Šangaj, Indian Wells, Peking, Tokio, Olimpijske igre u Atini i Pekingu i mnogi drugi turniri.

Obe podloge poseduju ITF sertifikat najvećeg ranga koji potvrđuje da ove podloge imaju najveći kvalitet.