Komex

Padel

Padel je vrsta tenisa koja se igra u parovima na manjem terenu u odnosu na teniski, obično sa zidovima sa svih strana. Igra je najpopularnija u Španiji i Južnoj Americi i postepeno se širi po svetu.

Padel teren je malo manji od standardnog teniskog terena i ima zidove sa sve četiri strane. To znači da se lopta može odbijati od zidova, što daje igri dodatnu dimenziju i zahteva od igrača da razmišljaju o svakom sledćem potezu.

Izgradnja terena za padel zahteva određeno ulaganje vremena i novca, ali može biti odlična investicija za ljude koji žele da igraju ovaj sport u svom lokalnom okruženju. 

Potrebno je odrediti odgovarajuće mesto za izgradnju terena. To bi trebalo da bude prostor koji je dovoljno veliki da obuhvati površinu koja će obezbediti prostor za teren, parking mesta i druge sadržaje. 

Nakon što ste odredili lokaciju, treba odrediti budžet za izgradnju terena i mi ćemo obezbediti sve potrebne materijale za radove. U saradnji sa kompanijom Unix Padel koja je do sada izgradila preko 730 terena u svetu, obezbedili bismo vam najkvalitetnije materijale za izgradnju vašeg terena za padel.

Full Panorama teren

Ovaj teren nudi veoma veliki otpor naletima vetrova i spektakularan dizajn koji vam samo pruža dodatnu satisfakciju prilikom igranja. Struktura podloge proučavana je na Istanbulskom tehničkom Univerzitetu. Teren se može biti spolašnji i unutrašnji, u zavisnosti od vašeg plana. Preporučene dimenzije za ovaj teren su sledeće:

– Dimenzije terena: 20x10m

– Temeljna površina: 20.9×10.9m

– Spoljašnja metalna konstrukcija: 160x160x4mm

– Unutrašnja metalna konstrukcija: 120x120x4mm

– Kaljeno staklo: 12mm

– Boja: Plava, Crna, Zelena, Terakota, Bela, Srebrna

– Osvetljenje: 200w Led reflektori

Panorama teren

Panorama teren pruža odličnu strukturalnu stabilnost prilikom naleta vetrova. Sve vertikalne kolone su ojačane dodatnim cevima dimenzija 80x80x4mm. Takođe, stabilnost potpomažu trostubni okviri. Ovaj model se možete koristiti i kao unutrašnji i kao spoljašnji teren. Struktura podloge proučavana je na Istanbulskom tehnološkom Univerzitetu.

– Dimenzije terena: 20x10m

– Temeljna površina: 20.9×10.9m

– Struktura: 80x80x4mm

– Boja: Plava, Crna, Zelena, Terakota, Bela, Srebrna

– Osvetljenje: 200w LED reflektori

– Kaljeno staklo: 10 do 12mm  

Standardni teren

Standardni teren pruža odličnu strukturalnu stabilnost prilikom naleta vetrova. Sve vertikalne kolone su ojačane dodatnim cevima dimenzija 80x60x3mm. Takođe, stabilnost potpomažu trostubni okviri. Ovaj model se možete koristiti i kao unutrašnji i kao spoljašnji teren. Struktura podloge proučavana je na Istanbulskom tehnološkom Univerzitetu.

Struktura: 80x60x3mm

Dimenzija terena: 20x10m

Temeljna površina: 20.9×10.9mm

Boja: Plava, Crna, Zelena, Terakota, Bela, Srebrna

Osvetljenje: 200w LED reflektori

Kaljeno staklo: 10 do 12mm

Busen: Monofilament ili teksturisan

Single teren

Single teren pruža odličnu strukturalnu stabilnost prilikom naleta vetrova. Sve vertikalne kolone su ojačane dodatnim cevima dimenzija 80x60x3mm. Takođe, stabilnost potpomažu trostubni okviri. Ovaj model se možete koristiti i kao unutrašnji i kao spoljašnji teren. Struktura podloge proučavana je na Istanbulskom tehnološkom Univerzitetu.

Dimenzije terena: 20×6.4m

Temeljna površina: 20.9×7.9m

Struktura: 80x60x3mm

Boja: Plava, Crna, Zelena, Terakota, Bela, Srebrna

Osvetljenje: 200w LED reflektori

Kaljeno staklo: 10 do 12mm

Busen: Monofilament ili teksturisan

WP Challenge teren

WP teren pruža odličnu strukturalnu stabilnost prilikom naleta vetrova. Sve vertikalne kolone ove konstrukcije ojačane su dodatnim cevima dimenzija 160x160x4mm. Takođe, stabilnost potpomažu trostubni okviri.Ovaj model terena se preporučuje samo u zatvorenom prostoru. Struktura podloge proučavana je na Istanbulskom tehnološkom Univerzitetu.

– Dimenzije terena: 20×10

-Temeljna površina: 20.9×10.9mm

– Struktura: 160x160x4mm

– Boja: Plava, Crna, Zelena, Terakota, Bela, Srebrna

– Osvetljene: 200w LED reflektori

– Kaljeno staklo: 12mm

Sa kompanijom Unix Padel, uspostavili smo odličnu saradnju koja nam omogućava da pružamo  kvalitetne usluge našim klijentima.

Kompanija Unix Padel je prepoznata u industriji kao lider u proizvodnji terena za padel. 

Saradnja sa kompanijom Unix Padel nam mogućava da pružimo kvalitetne usluge našim klijentima, da poboljšamo naše poslovanje i da budemo upoznati sa najnovijim trendovima u industriji padela.

logo1

Contact us

Želite da izgradimo teren za vas?

Ukoliko želite da uživate u igri u svom vlastitom dvorištu ili pravite padel klub ili centar, mi ćemo vam pomoći da tu ideju ostvarite. Kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, pobrinućemo se da vašu zamisao sprovedemo u delo korišćenjem najkvalitetnijih materijala koji se koriste i na najvećim teniskim turnirima. Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći najbolje rešenje za vas!