Komex

O Nama

Mi smo porodična firma osnovana 1993. godine koja se već više od 25 godina bavi distribucijom teniske opreme, opreme za teniske i druge sportske terene.

Od 1995. godine se bavimo distribucijom teniske opreme. Generalni zastupnici smo brendova Tecnifibre i Gosen. Takođe smo distributeri brenda Pro’s Pro.

Od 1998. godine se bavimo uvozom i distribucijom opreme za teniske i druge sportske terene. Generalni smo zastupnici velikog broja evropskih i svetskih brendova, lidera u domenu opremanja sportskih objekata.

Od 2005. godine se bavimo izgradnjom teniskih i multifunkcionalnih terena. Do sada smo izveli preko 60 projekata u Srbiji i regionu. Generalni smo zastupnici kompanije California Sports Surfaces, najvećeg proizvođača akrilnih podloga.

Od 2017. godine smo zastupnici holandske kompanije Condor Grass koja se bavi izradom podloge od veštačke trave. 

Od 2020. zastupnici španske kompanine GreenSet koja se bavi proizvodnjom akrilnih podloga za tenis koje se koriste na turnirima kao što su: Australian Open, završni masters u Londonu, Paris Bercy, kao i brojne akademije: Mouratoglou, Rafael Nadal, Sanchez Casal i mnoge druge.

Od 2021. godine u ponudi imamo i izradu Padel terena.

 

 

 

 

0 +
Izgrađena terena
1 +
Urađenih blendi
0
Godina iskustva
9 +
Opremljenih terena

Contact us

Želite da izgradimo teren za vas?

Ukoliko želite da uživate u igri u svom vlastitom dvorištu ili pravite teniski klub ili centar, mi ćemo vam pomoći da tu ideju ostvarite. Kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, pobrinućemo se da vašu zamisao sprovedemo u delo korišćenjem najkvalitetnijih materijala koji se koriste i na najvećim teniskim turnirima. Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći najbolje rešenje za vas!