Komex

CENOVNIK

Alu Stubovi

Izrađeni su od profilisanog i ojačanog aluminijuma. Kvadratnog su oblika, debljine 80 mm. Unutrašnji mehanizam je otporan na sve vremenske uslove. Komplet sadrži hilzne, ključ za zatezanje i bočne držače mreže.

Blenda 12x2m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Četka 2m

Četka za ispravljanje neravnina na šljakastom terenu.

Četka za linije

Četke za linije u tenisu su alati koji se koriste za čišćenje linija na teniskom terenu. Ove četke su napravljene tako da lako i učinkovito uklanjaju prašinu, lišće i druge nečistoće s teniskih linija, što omogućava igračima da bolje vide linije.

Klupa 150 bela

Klupa sa dve plastične noge i 12 pregrada sa ojačanjem u centru, sklopiva. Praktična i komforna za sedenje. Težina oko 19kg.

Klupa 150 Zelena

Klupa sa dve plastične noge i 12 pregrada sa ojačanjem u centru, sklopiva. Praktična i komforna za sedenje. Težina oko 19kg.

Klupa 200 Bela

Klupa sa dve plastične noge i 12 pregrada sa ojačanjem u centru, sklopiva. Praktična i komforna za sedenje. Težina oko 26kg.

Klupa 200 Zelena

Klupa sa dve plastične noge i 12 pregrada sa ojačanjem u centru, sklopiva. Praktična i komforna za sedenje. Težina oko 26kg.

Linije za tenis

Moderne, čvrste, zimootporne, izrađene od tvrde plastike. Proizvođač je HZV-Nemačka. Postavljaju se brzo i jednostavno. Svaka pojedinačna linija je napravljena u potrebnoj dužini i jasno je označena. Komplet sadrži cevi i sidra za montiranje, i uputstvo u slikama za montiranje. Otporne su na UV zračenje.

Najprodavanija linija u Srbiji i Evropi.

Metalni stubovi za teniske mreže

Metalni stubovi sa hilznama, boja zelena, sa unutrašnjim mehanizmom za zatezanje mreže i mehanizmom za bočno kačenje mreže za stub.

Mini mreža za tenis

Mreža za mini tenis, sa metalnim držačima na rasklapanje. U kompletu sa torbom. Dimenzije 6m x 0.9m

Mreža za mrežanje

Polyesterska plastificirana vlakna. Mreža se koristi za ravnanje terena od šljake. Otporna je na sve vremenske promene. UV stabilna je, trajna i ne upija vlagu. Dimenzije 200x150cm

Mreža za tenis

Polyethilenska mreža crne boje, debljine 3mm,otporna na UV zrake.
Izrađena je sa čvorovima. Dimenzije otvora su 42x42mm. Prvih 6 redova je duplo pojačano. Gornji deo mreže je od polyestera bele boje 50mm, duplo šiven I sa čeličnom sajlom debljine 5mm. Dupli otvori za fiksiranje mreže.

Pregradna mreža 38x2,5m

Pregradne mreže za sportske terene se koriste za razdvajanje terena i za zaštitu publike. Najčešće štite prostor iza golove, tribine i druge delove gde može doći do izbajanja lopte. One se koriste na fudbalskim, teniskim, košarkaškim i drugim sportskim terenima. Dimenzije 38m x 2.5m zelene boje, debljine 2.6mm , ojačana sa svih strana, donja strana sa olovnom trakom.

Pregradna mreža 38x3m

Pregradne mreže za sportske terene se koriste za razdvajanje terena i za zaštitu publike. Najčešće štite prostor iza golove, tribine i druge delove gde može doći do izbajanja lopte. Dimenzije 38m x 3m zelene boje, debljine 2.6mm , ojačana sa svih strana, donja strana sa olovnom trakom.

Ravnjača

Četka za ispravljanje neravnina na šljakastom terenu. Širina 80cm. Isporučuje se sa drvenom drškom.

Ravnjača - nazubljena

Alat sa dve strane. Na jednoj nazubljeni deo za sitne reparacije terena. Na drugoj strani ravni deo za razvlačenje šljake.


80cm široka. Isporučuje se sa drvenom drškom.